Te koop: Landrover series 2 (geen 2a) benzine 1961.

Landrover series 2 geen 2a benzine 1961.

Restauratie project.
Oorspronkelijk zwitserse auto deed dienst als sneeuwschuiver In 1995 op nederlands kenteken gezet. Kenteken AE 71 32 
Twee voorramen waarvan 1 met glas gedemonteerd voor hergalvanisatie en een raam met glas. Is een hardtop oorspronkelijke kleur marine blue r nLandrover is compleet maar gedemonteerd doortops niet meer aanwezig beglazing wel.
Chassis is aanwezig met papieren maar beyond repair denk ik.
motor is compleet en draaiend weggezet nog steeds los Dient gereviseerd of geruild. 
Versnellingsbak is kort voor stilstand gereviseerd pakkingen en synchromes is orgineel alleen synchrome van 3/4 ,dus dubbelklutsen. Bulkhead is hard maar moet opgeknapt voetbakken.Koets compleet met lichte schade badkuip rechtsachter Verder plaatwerk deels gerestaureerd en goed behalve paint. Heeft nog de orginele hoge sills. Assen en vering: assen zijn goed maar dienen schoongemaakt en paintjob. Vering en schokdempers beyond repair.Gegalvansiseerde delen gedemonteerd voor hergalvanisatie.Papieren en digitale manuals en documentatie .Richtprijs voor dit restauratieproject  6500,- Grootste kosten bij restauratie zijn moterrevisie ruil en nieuw gagalvaniseerd chassis Totaal 6000,-Kosten: T.e.a.b.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-11-2022 om 23:25u
Door:Gerard Zonneveld
Bekeken door: 776 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Heerhugowaard
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

T.e.a.b.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.