Te koop: serie 2a 109 5 deurs softtop 1970

Te koop of te ruil een RHD uit 1970. Oorspronkelijk een 6 cyl maar zo n 6 jaar geleden kreeg hij een 4cyl 2 5 ltr benz blok welke gereviseerd is en voor lpg geschikt is gemaakt (100 ltr) 


3 Jaar geleden heb ik de softtop laten maken in Engeland. De auto is 10 11 jaar geleden volledig gespoten en heeft nu dus weer behoorlijk wat gebruik en leeftijd sporen, bijv slechte doortops.

De laatste jaren motor en versnellingsbak vervangen door gereviseerde schijfremconversie uitlaat accu elektrische ontsteking enz enz. Blikvanger is natuurlijk de 5 deurs softtop ik vind het geweldig, de hardtop en dakrek is nog aanwezig. 

De auto zal altijd ditjes en datje hebben maar ik ben me niet bewust van aankomend groot onderhoud of verborgen gebreken Rede verkoop is m n invoering parkeerregulering en een te kleine garage om hem permanent in te zetten Ter ruil zou ik overwegen GOEDE s2a of s2 88 voorkeur voor softtop of een goede engelse cabrio sportwagen bijv MG MGB triumph mits belasting vrij en in GOEDE staat Eigenlijk van iemand die net als ik veel meer in de auto heeft gestopt dan dat hij ooit zal opbrengen maar toch toe is aan iets andersKosten: N.o.t.k. € 16500,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


serie 2a 109 5 deurs softtop 1970

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-01-2018 om 23:37u
Door:Mischa Kienhuis
Bekeken door: 703 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Tilburg
Locatie: Google Maps snapshot van Tilburg

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k. € 16500,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.